Julisteet tulevat nähtäville pidemmäksi aikaa myös kaupungin asiakaspalvelupisteisiin, kuten kirjastoihin, terveysasemille ja kouluihin.

Julisteiden kuvat ovat lahtelaisvalokuvaaja Markus Henttosen käsialaa.

Kuviin on saatu hieman elokuvamaista tunnelmaa häivyttämällä taustan lahtelaiseksi tunnistettavia elementtejä. Suoran katsekontaktin toivotaan pysäyttävän kadulla julisteiden katsojat ja herättävän mielenkiintoa myös kaupungin verkkosivuilla.

Valtuuston kokous kuunneltavissa

-Kaupungin perustehtävä on tuottaa ja järjestää palveluja kaiken
ikäisille ja Lahdessa näin tehdään varsin kattavasti. Lahdessa on
esimerkiksi tarjolla suuren kaupungin vapaa-ajanpalvelut, joita myös lähikuntien asukkaat käyttävät. Teemahan juontaa juurensa myös kulttuuripääkaupunkihakemukseen, toteaa tiedotuspäällikkö Sari Pauninsalo kampanjan taustasta.

Osana kampanjaa kaupungin viestintä kokoaa palveluja esittelevän julkaisun, joka ilmestyy syksyllä. Kaupungin verkkosivuille tulee myös uusia toimintoja pitkin vuotta. Netissä on jo uusi palveluhakemisto, joka auttaa yhteystietojen löytämisessä. Maanantaista lähtien verkkosivuilla on mahdollisuus kuunnella valtuuston kokousta reaaliajassa sekä jälkeenpäin.

Tulossa on myös kysy-vastaa -palsta, jossa vastataan usein kysyttyihin kysymyksiin ja tilattava sähköinen uutiskirje. Verkkosivujen ulkoasukin tulee kokemaan pienen kasvojenkohotuksen, joka samalla selkeyttää sivuston yleisilmettä ja parantaa käytettävyyttä.