Maksutelevisioyhtiö Viasat palkkaa uusia urheiluselostajia, jotka ovat perehtyneet syvällisesti lajiinsa. Hyvästi yleisselostajat!
Uusia nimiä ovat mm. tennisasiantuntija Arno Seiro ja jääkiekon erikoismies Antti Mäkinen.

Uusiksi Viasat-ääniksi jo suuren yleisön suosikiksi nousseen Tuomas Virkkusen rinnalle tulevat mös koripallokaksikko Tomi Tiilikainen ja Mika Hyytiäinen.

Vuodenvaihteessa uudistettu Viasat Sport -kanava tarjoaa aiempaa enemmän suomenkielistä sisältöä, kuten esimerkiksi jalkapallon Mestarien liigan, koripallon euroliigan ja ATP-tenniskiertueet, sekä myös Venäjän KHL-kiekkoliigan otteluita suorina lähetyksinä suomeksi selostettuna.

”Olemme erittäin tyytyväisiä uuteen selostuskaartiimme ja tämä on vasta alkua”, kommentoi Viasatin vt. toimitusjohtaja Petri Mannonen.

”Tuomme entistä enemmän suomenkielisiä selostuksia Viasat Sportin urheilutarjontaan. Samalla myös lajivalikoima kasvaa. Uusin hankintamme Venäjän KHL on jo osoittautunut erittäin kiinnostavaksi, eikä vähiten loistavasti menestyneiden suomalaispelaajien ansiosta. Viasatin erikoislajit kuten NFL selostetaan jatkossakin alkuperäiskielellä.”