Kahden vuoden markkinoilla olon jälkeen markkinointiviestintätoimisto Drum&Louder on shortlistalla virolaisessa Kuldmuna-mainoskilpailussa SEB:lle toteuttamallaan sponsorointikampanjalla. Aiemmin kisassa ovat olleet mukana vain virolaiset yritykset.

Drum&Louder saavutti viime vuonna Virossa miljoonan euron liikevaihdon seitsemän hengen tiimillä.

Asiakkainaan Drum&Louderilla ovat mm. SEB, Sony Ericsson, Nissan, SAP ja Kotipizza. Vuonna 2008 Drum&Louder sai kunniaa vuoden mediateosta Sony Ericssonin kanssa toteutetusta “Eesti otsib Superstaari” (Idols) -kampanjasta. Sony Ericsson saavutti viime vuonna Viron markkinoilla historiansa suurimman markkinaosuuden ja nousi selkeäksi markkinakakkoseksi.

Drum&Louder on suomalaisten viestintätoimisto Drum Oy:n ja markkinointitoimisto Louder Oy:n yhteisyritys, joka suunnittelee ja toteuttaa elävää markkinointia koko Baltian markkinoilla.