A-lehdet Oy julkaisee Koko perheen terveys -lehden kertajulkaisuna 31. maaliskuuta. Kustantaja uskoo, että terveyslehtimarkkinassa on kysyntää yli 100.000 lehden myynnille.

”Koko perheen terveyden herättämä kiinnostus on todella kannustava. Lehden painosmäärä on reilusti yli 100 000 kappaletta. Me vastaamme tällä lehdellä terveyslehtimarkkinassa olevaan kysyntään. Ero muihin terveyslehtiin on siinä, että Koko perheen terveys on nimensä mukaisesti enemmän kuin naistenlehti, se palvelee koko perhettä”, kertoo A-lehtien julkaisujohtaja Anne Lyytikäinen-Palmroth.

132-sivuinen lehti ilmestyy 31. maaliskuuta kertajulkaisuna.

Titta Kiuru jatkaa Koko perheen terveys -lehden päätoimittajan tehtävän lisäksi 16 kertaa vuodessa ilmestyvän Kauneus & Terveys -lehden päätoimittajana.

Koko perheen terveyttä julkaisee A-lehdet Oy, jonka muita julkaisuja ovat Apu, Avotakka, Demi, Eeva, Jade, Kauneus & Terveys, Maku, Meidän Mökki, Meidän Talo, Tuulilasi, Soundi, Urheilulehti, ViherPiha, Voi hyvin, ApuKrypto, ApuRistikot. Image Kustannus Oy julkaisee Imagea, Mondoa ja Viini-lehteä.

A-lehdet-konsernin muodostavat A-lehdet Oy, Image Kustannus Oy ja Markkinointiviestintä Dialogi Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2008 oli noin 95 milj. euroa ja henkilökuntaa 463.