“Ongelmana aiemmin on ollut se, että käyttäjän on tarvinnut seurata useampaa eri sivustoa ja jokaisella on omanlainen netti-tv, joiden käyttö ja logiikkaa on hyvin erilaista. Joillakin sivustoilla käyttö on luvalla sanoen sekavaa”, kommentoi Rane Ahonen, yksi palvelun perustajista.

Palveluun tulee ohjelmista uudet jaksot lähes reaaliajassa siitä milloin kanavat ohjelmiaan julkaisevat. TVnetti.fi ei itse jakele ohjelmia, vaan tarjoaa helpon ja selkeän valikon linkkejä suoraan kanavien omiin netti-tv:hin.

TVnetti.fi palvelussa on tällä hetkellä yli 4000 jaksoa reilusta 350 sarjasta. Mukana on sarjoja kaikista suomen suurimmista tv-kanavista: Yle, MTV3, Sub, Nelonen, Jimtv ja Livtv. Palvelu tarjoaa myös muistutuksen käyttäjän valitsemista lempiohjelmista, jolloin kun ohjelmaan tulee uusi jakso lähtee tästä sähköpostina muistutus käyttäjälle.

Palvelun toteutuksesta vastaa internetpalveluja tuottava salolainen Wisio Bros Oy.