Louder-ryhmän kasvu ensimmäisellä neljänneksellä on ollut 27,1% viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna. Kasvua on tullut niin ulkomailta kuin Suomestakin; pelkkä Suomen Louder Oy:n kasvu on ollut 19,9%.

Louder on perustanut Espoon konttoriin uuden yksikön, joka toteuttaa nopeaa ja kustannustehokasta mainontaa ja graafista suunnittelua niille asiakkaille, jotka tietävät mitä haluavat. Studioon on nyt palkattu neljä henkilöä ja rekrytoinnit ovat käynnissä lisävoimien saamiseksi. Vuoden lopussa yhtiön on tarkoitus työllistää n. 20 henkilöä.

Louder-ryhmän uusin asiakkuus on Fujitsu Siemens Computer. Töitä Fujitsu Siemensille tehdään Euroopan tasolla.

“Pitchasimme tässä projektissa Euroopan huipputoimistoja, pääsääntöisesti mainostoimistoja, mutta Louder erottui joukosta mielenkiintosilla näkemyksillään ja, hieman yllättäen, laajalla verkostollaan, jolla on täydet valmiudet toteuttaa EMEA-alueen kampanjoita. Kyseessä on meille erittäin tärkeä uuden kansainvälisen tuotteen lanseeraus”, kertoo Fujitsu Siemens Computerin Marketing Manager (EMEA) Johanna Heimonen.

Kymmenessä maassa toimiva Louder työllistää yli 120 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2008 oli yli 30 m€. Toimistot sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Baltiassa, Tanskassa, Norjassa, Italiassa ja Dubaissa.