Revolver tunnetaan ennakkoluulottomana levittäjänä, joka
on napsinut leffamarkkinointi- ja innovaatiopalkintoja Briteissä
vuosittain. Heidän listoiltaan löytyy elokuvia muun muassa Terry
Gilliamilta, Werner Herzogilta ja Beastie Boysilta.

“Olemme erittäin innoissamme päästessämme tekemään työtä Star Wreckin kanssa” kertoo Revolver Entertainmentin DVD puolen markkinointipäällikkö Tom Clark.

“Koko jengimme on vankkoja Wreckereitä ja odotammekin Star
Wreckista samanlaista menestystarinaa kuin aiemmin julkaisemastamme Robot Chicken: Star Warsista.”

“Revolver on täydellinen kumppani Star Wreckille. Heidän
ennakkoluulottomuutensa markkinointi- ja levitystraditioihin on hyvin kunnioitettavaa voimakkaasti muuttuvassa levitysympäristössä, jossa valtaosa pelureista vielä roikkuu perinteissä kynsin ja hampain”, sopimuksen sorvannut Tero Kaukomaa Blind Spot Picturesista sanoo.

Vuonna 2005 julkaistu Star Wreck nousi pian julkaisunsa jälkeen
kansainväliseksi ilmiöksi, kun tekijät julkaisivat elokuvansa netissä. Ilmainen levitys siivitti merkittävästi elokuvan DVD-myyntiä, ja vuonna 2006 Universal Pictures nappasi elokuvan pohjoismaiseen levitykseen.

Star Wreck -DVD:itä on myyty liki 20 000 kappaletta pelkästään Suomessa ja elokuva on sittemmin julkaistu kaupallisesti muun muassa Japanissa, jossa se dubattiin Japaniksi.

Star Wreckin tekijät valmistelevat parhaillaan seuraavaa pitkää
elokuvateatterilevitykseen tulevaa elokuvaansa, vuoteen 2018 sijoittuvaa kuunatseista kertovaa Iron Skytä, yhdessä muun muassa Jadesoturi- ja Miehen Työ -elokuvat tehneiden tuottajien Tero Kaukomaan ja Petri Jokirannan kanssa. Mukana on myös saksalainen tuotantoyhtiö 27 Films Production, ja noin neljän miljoonan euron budjetilla tehtävä elokuva on tulossa ensi-iltaan vuonna 2011. Iron Sky:n on käsikirjoittanut Nebula-ehdokkuudella
ja Finlandia-palkinnolla palkittu kirjailija Johanna Sinisalo.