Kreab Gavin Andersonissa työskentelee yli 350 viestinnän ammattilaista 25 maassa palvellen yli 500 asiakasta.

Sekä Kreab että Gavin Anderson ovat viime vuosina kasvaneet voimakkaasti omilla markkina-alueillaan. Yhdistyminen on tärkeä askel palvelukyvyn voimistamisessa maailman tärkeissä finanssikeskuksissa ja uusilla kasvavilla markkinoilla.

Gavin Anderson on lähes Kreabin kokoinen. Kreab on vahvimmillaan ydinalueellaan Pohjoismaissa ja EU-asioiden hoitajana Brysselissä, joissa Gavin Andersonilla ei ole toimistoja. Lontoo ja New York vahvistuvat olennaisesti, kun molempien niissä olevat toimistot yhdistetään. Gavin Anderson laajentaa yhteisen verkoston Lähi- ja Kaukoitään, Intiaan, Australiaan ja Etelä-Amerikkaan.

Emoyhtiö Kreab Gavin Anderson AB:n kotipaikka on Tukholma, ja sen omistavat Kreabin nykyinen pääomistaja Magnora AB, Gavin Andersonin nykyinen pääomistaja Omnicom Group Inc. sekä Kreabissa ja Gavin Andersonissa työskentelevät partnerit.

Kreabin hallituksen puheenjohtajasta Peje Emilsonista tulee Kreab Gavin Andersonin hallituksen työskentelevä puheenjohtaja, Gavin Andersonin toimitusjohtajasta Richard Constantista konsernijohtaja ja Kreabin nykyisestä konsernijohtajasta Charlotte Erkhammarista uuden konsernin varatoimitusjohtaja.

Helsingissä Kreab Oy jatkaa työtään voimansa kaksinkertaistaneen konsernin Suomen-yhtiönä, ja alamme tästä päivästä lähtien käyttää nimeä Kreab Gavin Anderson Helsinki, kertoo Helsingin toimiston johtaja Matti Saarinen.