Pääosassa Jeesus – seitsemän Kristus-hahmoa elokuvissa <>sarjan leffoista alustavat illoissa asiantuntijat. Muun muassa koomikko Mikko Vaismaa kertoo Bruce Taivaanlahja -elokuvasta. Dead man walking -elokuvasta alustaa elokuva ja televisiotieteen professori Henry Bacon. Elokuvailtoihin on vapaa pääsy.

Elokuvasarjan järjestävät Helsingin seurakuntayhtymä ja Suomen Pipliaseura yhteistyössä Munkkiniemen seurakunnan kanssa.

Esitettävien leffojen joukossa on niin Matrixia, Hotelli Ruandaa kuin kotimaista Laitakaupungin valot -elokuvaakin. Myös yksi klassinen Jeesus -elokuvakin on mukana. Se on tuoreimmasta päästä eli Mel Gibsonin ohjaustyö, väkivaltaisuutensa ja realisminsa vuoksi kohuttu Passion of the Christ vuodelta 2004.

Elokuvilla on ikärajat, joten aivan perheen pienimmille ne eivät sovellu. Poikkeuksena on Gospel Road -elokuva, jossa ei ole ikärajaa.