Meidän Talo antaa tositapauksiin perustuvaa informaatiota mm. energiaremonteista. ”Totesimme, että kuluttajat voivat säästää huimia summia tekemällä oikeita energiataloudellisia ratkaisuja niin uudisrakentamisen kuin remontoinnin alueella. Meidän Talon tavoitteena on antaa lukijoille tietoa, jonka avulla he pystyvät tekemään kustannustehokkaita päätöksiä vaikkapa aurinkoenergian tai energiataloudellisten materiaalien käytöstä”, kertoo Meidän Talo -lehden päätoimittaja Timo Pääsky.

Meidän Talon 50-vuotisjuhlan kunniaksi sisällön lisäksi myös typografia, taitto ja logo on uudistettu. ”Uudella visuaalisella ilmeellä uskomme erottuvamme elämyksellisenä ja tyylikkäänä julkaisuna. Vahvistamme uudistuksella Meidän Talon asemaa luotettavana ja asiantuntevana lehtibrändinä”, kertoo A-lehtien kehitysjohtaja Nando Malmelin.

Ensimmäinen uudistunut numero on ilmestynyt 20.1.2009.