Varapuheenjohtajiksi on valittu asiakaslehtien edustajana päätoimittaja Jaana Huttunen, Suomen Lähikauppa Oy ja uutena ammatti- ja järjestölehtien edustajana päätoimittaja Antti Marttinen, Verotieto Oy.

Muut hallituksen jäsenet:
Toimitusjohtaja Juha Blomster, Talentum Media Oy
Julkaisujohtaja Eeva-Helena Jokitaipale, Aller Julkaisut Oy
Päätoimittaja Hannu Laaksola, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
Toimitusjohtaja Alexander Lindholm, Yhtyneet Kuvalehdet Oy
Toimitusjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen, A-lehdet Oy
Toimitusjohtaja Harri Mannila, Talotekniikka-Julkaisut Oy.

Aikakauslehtien Liiton jäseninä ovat kaikki merkittävät aikakauslehtikustantajat Suomessa. Liittoon kuuluu yli 270 suomalaista tai Suomessa toimivaa aikakauslehtikustantajaa ja <>julkaisijaa, jotka julkaisevat yhteensä lähes 560 aikakauslehteä tai verkkojulkaisua. Jäsenistössä ovat edustettuina yleisölehtien, ammatti ja järjestölehtien sekä asiakaslehtien kustantajat. Aikakauslehtien Liiton markkinointinimi on Aikakausmedia.

Liiton toimitusjohtaja on Matti Ahtomies.