Varapuheenjohtajiksi on valittu asiakaslehtien edustajana päätoimittaja Jaana Huttunen, Suomen Lähikauppa Oy ja uutena ammatti- ja järjestölehtien edustajana päätoimittaja Antti Marttinen, Verotieto Oy.

Muut hallituksen jäsenet:
Toimitusjohtaja Juha Blomster, Talentum Media Oy
Julkaisujohtaja Eeva-Helena Jokitaipale, Aller Julkaisut Oy
Päätoimittaja Hannu Laaksola, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
Toimitusjohtaja Alexander Lindholm, Yhtyneet Kuvalehdet Oy
Toimitusjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen, A-lehdet Oy
Toimitusjohtaja Harri Mannila, Talotekniikka-Julkaisut Oy.

Aikakauslehtien Liiton jäseninä ovat kaikki merkittävät aikakauslehtikustantajat Suomessa. Liittoon kuuluu yli 270 suomalaista tai Suomessa toimivaa aikakauslehtikustantajaa ja julkaisijaa, jotka julkaisevat yhteensä lähes 560 aikakauslehteä tai verkkojulkaisua. Jäsenistössä ovat edustettuina yleisölehtien, ammatti> ja järjestölehtien sekä asiakaslehtien kustantajat. Aikakauslehtien Liiton markkinointinimi on Aikakausmedia.

Liiton toimitusjohtaja on Matti Ahtomies.