House of PR on palveluyritys, joka tuottaa strategisia viestinnän ja asiakkuusviestinnän suunnitelmia ja käytännön toteutuksia.

Mether siirtyy uuteen tehtäväänsä NASDAQ OMX:stä, jossa hänen työkenttänään on vuodesta 1998 alkaen ollut markkinointi, brandi ja viestintä. Tänä aikana Helsingin Pörssi HEX yhdistyi vuonna 2003 ruotsalaisten kanssa OMX:ksi ja vuoden 2008 alussa yhdysvaltalaisten kanssa NASDAQ OMX:ksi. Viimeksi Metherin vastuulla oli listautumismarkkinointi Suomessa ja Aasiassa.

Ennen pörssiä hän työskenteli British American Tobaccolla myynnin ja markkinoinnin parissa sekä maajohtajana vastuualueinaan Suomi, Ruotsi, Norja ja Baltia. Muuta työkokemusta hänelle on kertynyt vanhempana konsulttina Yritysvalmennuksessa 1991-95 sekä myynti- ja markkinointipäällikkönä Hartwallilla 1980-1991.

House of PR on osa markkinoinnin kokonaispalvelukonsernia, johon kuuluvat myös House of Branding, House of Insight ja House of Digitalization. Yhtiön kasvu on ollut voimakasta jo ensimmäisen toimintavuoden aikana.