Yhteiskuntatieteiden maisteri Pasi Kivioja, 35, on nimitetty 19.1.2009 alkaen toimituksellisista asioista ja viestinnästä vastaavaksi johtajaksi Sanomalehtien Liittoon. Tehtävää aiemmin hoitanut filosofian tohtori Jukka Holmberg siirtyi vuoden vaihteessa Salon Seudun Sanomien päätoimittajaksi.

Pasi Kivioja on työskennellyt Ilta-Sanomissa vuodesta 2000, viimeksi asuntosivuston tuottajana. Ennen Ilta-Sanomia hän on ollut Aamulehden toimittaja ja Oriveden Sanomien avustaja.

Virkavapaallaan Ilta-Sanomista 2007–2008 Kivioja työskenteli tutkijana Tampereen yliopiston Journalismin tutkimusyksikössä. Helsingin Sanomain Säätiön rahoittaman tutkimuksen ”Iltapäivälehdet mediakentän ja yhteiskunnan muutoksessa” tutkimusraportti julkaistiin syksyllä. Kivioja viimeistelee aiheesta väitöskirjaa Tampereen yliopistolle.