”Tavoitteeni on aktiivisesti olla mukana uudistamassa koko toimialaa. Käsitykseni mukaan markkinointi on merkittävin yksittäinen yrityksen menestystekijä. Tämän haluan todistaa ja osoittaa käytännössä”, Jussi Liimatainen arvioi tehtäväkenttäänsä.

Jussi Liimatainen työskentelee toimitusjohtajana mainostoimisto Ezpassa, jonka hän perusti vuonna 2006 Markku Vierulan ja Teemu Asumaan kanssa ostamalla Interpublicilta johtamansa mainostoimiston liiketoiminnan.

Liimatainen (41) on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta. Hän aloitti työuransa Nokiassa 1990-luvun alussa, minkä jälkeen hän on toiminut useissa tehtävissä muun muassa konsulttina, projektipäällikkönä Helsingin yliopistossa ja 1996 lähtien mainostoimistossa projektipäällikkönä, projektijohtajana ja toimitusjohtajana.