Punainen jättiläinen on julkaissut Suomessa ensimmäiset korealaiset manhwa-sarjakuvat kuten Les Bijoux, Ragnarök ja Kill me Kiss me. Sarjojen Princess Ai, Yotsuba&! ja Vampire Hunter D suosio jatkaa kasvuaan.

Toimitusjohtaja Antti Grönlund siirtyy Tammeen ja jatkaa manga-
liiketoiminnassa Punaisen jättiläisen kehittämistä.

-Liiketoimintakauppa ei muuta Punaisen jättiläisen kustannuslinjaa.
Kauppa vahvistaa Tammen asemaa Suomen johtavana mangakustantajana ja monipuolistaa tarjontaa edelleen, Tammen toimitusjohtaja Anne Valsta sanoo.

Tammi aloitti Suomessa japanilaisen sarjakuvan eli mangan julkaisemisen vuonna 2003. Tammen Sangatsu Manga -kustannuslinjan suosittuja sarjoja ovat mm. Dragon Ball, Fullmetal Alchemist, Tuulen laakson Nausicaä, Naruto, Fruits Basket. Vuonna 2008 alkoi ensimmäisen suomimangasarjan,Vartijat, julkaiseminen. “Sangatsu” on japania ja tarkoittaa maaliskuuta.