Suomen suurin asiakaslehtitalo Markkinointiviestintä Dialogi Oy vahvistaa digitaalisen viestinnän osaamistaan ostamalla verkkoviestintään ja yritysidentiteettien suunnitteluun erikoistuneen Pleasen.

Nyt solmitulla sopimuksella Dialogi ostaa Pleasen koko osakekannan. Yritysoston myötä Please sulautuu Dialogiin. Pleasen työntekijöistä Dialogiin siirtyy yhdeksän, mukaan lukien Pleasen omistajista asiakasjohtaja Pauliina Airaksinen-Aminoff ja AD Henri Loikkanen. Pleasen toimitusjohtaja Feodor Aminoff sanoo jättävänsä Pleasen hyviin käsiin keskittyen toistaiseksi toiseen perheyritykseensä.

”Asiakaslehdet ja niihin liittyvät verkkoratkaisut ovat tällä hetkellä viestinnän selkeitä kasvualueita”, toteaa Dialogin toimitusjohtaja Antti Eränne. ”Pleasella on runsaasti Dialogin tarpeisiin sopivaa osaamista, joka mahdollistaa edistyksellisten verkkoratkaisujen tuottamisen asiakkaillemme. Dialogin strategisena tavoitteena on edelleen kasvattaa markkinaosuuttaan ja digitaalisten asiakasmediaratkaisujen rooli on tässä entistä tärkeämpi”, toteaa Eränne.

Markkinointiviestintä Dialogi Oy on A-lehdet Oy:n tytäryhtiö ja Suomen suurin asiakaslehtitalo. Dialogi julkaisee noin 30:tä asiakas- ja sidosryhmälehteä ja on nopeasti kehittyvä ja kannattava yhtiö, joka lyhyessä ajassa on kasvanut alan markkinajohtajaksi. Asiakkaiden viestintää tukevat verkkoratkaisut ovat olennainen osa Dialogin toimintaa. Vuonna 2007 Dialogin liikevaihto oli 16,7 miljoonaa euroa.

Please User Experience Design Oy on erikoistunut verkkoviestinnän ja yritysidentiteettien suunnitteluun ja lukeutuu 100 alan suurimman yrityksen joukkoon. Vuonna 2007 Pleasen liikevaihto oli 1,5 miljoonaa euroa. Lisätietoja www.please.fi.