USA:n Billboard Hot Mainstream Rock-singlelistalla kappale on tällä hetkellä sijalla kaksi, joka on korkein koskaan suomalaisen artistin saavuttama listasija.

Näin Apocalyptica tuli ohittaneeksi listalla mm. Metallican, jonka musiikin tulkitseminen selloilla antoi aikanaan alkusysäyksen yhtyeen uran nousulle.

Myös suomalainen elektroninen musiikki juhlii tauon jälkeen merkittävällä kansainvälisellä listamenestyksellä. Jo 20 viikkoa USA:n Billboard-listalla viihtyneen Ercolan (Bloomy Productions) kappale Every Word oli kaksi viikkoa Hot Dance Airplay -listan ykkösenä, viikon kakkosena palatakseen taas listaykköseksi tällä viikolla. Ercola jättää näin taakseen mm. Pinkin ja Britney Spearsin uudet singlet. Ercolan kanssa kappaleen esittää
superdiiva Daniella.

Apocalyptican manageri Ulysses Hüppauff on lähes kahteen vuosikymmeneen ensimmäinen eurooppalainen manageri, jonka luotsaama artisti saavuttaa ykkössijan rockin singlelistoilla. Hüppauffin mukaan Apocalyptican listamenestystä ovat edesauttaneet tinkimättömät ja mittavat panostukset yhtyeen musiikkituotantoon sekä yhtyeen aktiivinen esiintyminen Pohjois-
Amerikan musiikkiyleisöille.

“Apocalyptica soitti useita headline-konsertteja laajalti ympäri maata sekä teki merkittävät esiintymiset sekä Pohjois-Amerikan suurimmassa rock-festivaalissa Ozzfestissä että hyvin valikoiduilla radio-festivaaleilla”, kertaa Ulysesses Hüppauff yhtyeen menestyksen syitä. Viime keväänä USA:ssa julkaistua albumia tukeneetneljä kiertuetta ovat nostaneet kyseisen levyn yhtyeen tähän mennessä suosituimmaksi levyksi USA:ssa.