Eevan pitkäaikainen päätoimittaja Liisa Jäppinen jää eläkkeelle maaliskuussa 2009.

Riitta Nykäsellä on 20 vuoden kokemus eri aikakauslehtien tekemisestä. Hän on viimeksi vastannut Apu-lehden henkilöjuttujen ideoinnista ja toimittamisesta. Avun lisäksi Nykänen on toimittanut henkilöjuttuja mm. Annaan, Seuraan ja Kauneus & Terveys -lehteen.

“Haimme Eevaan päätoimittajaksi henkilöä, jolla on vankka kokemus naistenlehden tekemisestä ja taito tehdä syvällistä ja koskettavaa henkilöjournalismia. Ensi vuonna 75-vuotisjuhlaansa viettävä Eeva on upeassa kunnossa sekä taloudellisesti että sisällöllisesti. Nykänen saa johdettavakseen osaavaan ja innostuneen toimituksen ja vahvan lehden”, sanoo A-lehtien julkaisujohtaja Anne Lyytikäinen-Palmroth.

Riitta Nykänen kertoo, että hänen tavoitteensa on vaalia Eevan vahvaa brändiä, joka erottuu selkeästi muista naistenlehdistä. ”Lehdentekijälle Eeva on ainutlaatuinen haaste”, toteaa Nykänen.