Liiton hallituksessa aloittavat ensi vuoden alussa toimitusjohtajat Jukka Haapalainen, Kaleva Kustannus Oy, Arto Henriksson, Loviisan Sanomain Osakeyhtiö, Jukka Ottela, Esan Kirjapaino Oy, Antti Porko, Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj, Raimo Puustinen, Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj ja Arto Tiitinen, Keskisuomalainen Oyj.

Erovuorossa olleista hallituksen jäsenistä valittiin jatkamaan toimitusjohtajat Henrik Johansson, KSF Media Ab, Keijo Ketonen, TS-Yhtymä Oy ja Matti Korkiatupa, Ilkka-Yhtymä Oyj.

Lisäksi hallituksessa jatkavat toimitusjohtajat Hans Boije, HSS Media Ab, Jorma Hämäläinen, Suomen Lehtiyhtymä Oy, Kari Kivelä, Kustannusosakeyhtiö Iltalehti, Heikki Nykänen, Kustannus Oy Demari, Mikael Pentikäinen, Sanoma News Oy ja Jukka Tikka, Länsi-Savo Oy.

Sanomalehtien Liiton hallituksen puheenjohtaja, kauppaneuvos Taisto Riski (Kaleva Kustannus Oy) jättää tehtävänsä vuodenvaihteessa. Liiton uusi puheenjohtaja valitaan hallituksen järjestäytymiskokouksessa tammikuussa 2009.

Sanomalehtien Liitto on sanomalehtien ja sanomalehtikustantajien toimialajärjestö, johon kuuluu 197 sanomalehteä.