Tiina Aakala-Vuorela on nimitetty myyntinsä viimeisten parin vuoden aikana kaksinkertaistaneen Metroradio Finland Oy:n kaupalliseksi johtajaksi vastuualueenaan Metroradion radiokanavien eli Radio SuomiPOPin, Groove FM:n ja Metro FM:n myynti ja markkinointi sekä tuotekehitys.

Hän on aiemmin toiminut Metroradio Finland Oy:n avainasiakkuusjohtajana Ennen kutsumistaan Metroradion avainasiakkuusjohtajaksi hän on toiminut mm. elokuvamainonnan myyntiin erikoistuneen Screenvision Finland Oy:n toimitusjohtajana sekä projektijohtajana Mainostoimisto Hasan & Partners Oy:ssä.

Metroradio Finland Oy:n ja samaan kanavayhtiöön kuuluvan Mediasales Finland Oy:n omistaa irlantilainen mediayritys Communicorp Group Ltd. Yhtiö toimii kuudessa eri maassa ja on yksi merkittävimmistä radioalan toimijoista Keski- ja Itä-Euroopassa.

www.metroradio.fi