Velimatti Honkanen
Velimatti Honkanen

Tekniikan Maailman, TM Rakennusmaailman ja Miesten Maailman pitkäaikainen päätoimittaja Martti Merilinna jää vuoden vaihteessa eläkkeelle. Hänen jättämiensä tehtävien täyttämiseksi on tehty joukko nimityksiä, jotka tulevat voimaan 1.1.2009.

Tekniikan Maailman uudeksi päätoimittajaksi on Yhtyneet Kuvalehdet Oy:n hallitus nimittänyt lehden autosisällöstä vastaavan toimituspäällikön ja päätoimittajan varamiehenä toimivan Velimatti Honkasen.

TM Rakennusmaailman päätoimittajaksi on nimitetty lehden nykyinen toimituspäällikkö Juho Huttula.

Juho Huttula
Juho Huttula
Raimo Haapaniemi
Raimo Haapaniemi

Miesten Maailman päätoimittajaksi on nimitetty TM:n yleisteknisestä sisällöstä vastaava toimituspäällikkö Raimo Haapaniemi. Hän jatkaa myös nykyisessä tehtävässään TM:ssa sekä toimii päätoimittajan varamiehenä.

Tekniikan Maailma, TM Rakennusmaailma ja Miesten Maailma kuuluvat julkaisuyksikkö 2:een, josta vastaa julkaisujohtaja Tero-Pekka Hämäläinen.