Hän on toiminut aikaisemmin Taloussanomat Oy:n toimitusjohtajana ja vastaavana päätoimittajana, Nelosen uutisten vastaavana päätoimittajana sekä MTV Oy:ssä vastaavana päätoimittajana ja toimituspäällikkönä.

YLEn hallituksen puheenjohtaja on vuorineuvos Kari Neilimo, muut jäsenet ovat lapsiasiavaltuutettu Maria Kaisa Aula, Executive Advisor Jouni Backman, johtaja Gunvor Kronman, Senior Partner Tuomo Raasio ja teatteriohjaaja Raija-Sinikka Rantala.

YLEn hallituksessa on seitsemän jäsentä, jotka valitaan vuodeksi
kerrallaan. Yleisradio Oy:stä annetun lain mukaan hallituksen tehtävänä on valita ja vapauttaa yhtiön toimitusjohtaja, päättää seuraavan vuoden talousarviosta, kutsua koolle yhtiökokous ja valmistella siinä käsiteltävät asiat sekä antaa yhtiön toiminnasta vuosittain kertomus Viestintävirastolle. Lisäksi hallituksella on muita osakeyhtiölaista johtuvia tehtäviä.