Koko perheen terveys käsittelee laajasti niin naisen, miehen kuin nuorten ja lastenkin terveyttä. Myös ikääntyvien ihmisten terveys sekä koko perheen henkinen hyvinvointi ovat merkittäviä aihealueita.

Lehti kertoo lukijalleen, mitä hän voi itse tehdä terveytensä ja lähimpiensä terveyden hyväksi. Se käsittelee myös sairauksia, niiden hoitamista, lääkkeitä sekä sitä, miten oppia elämään sairauden kanssa. Lehden jutuissa käytetään huippuasiantuntijoita, ja siinä on lämmin ja inhimillinen ote vertaistarinoineen.

Koko perheen terveys -lehden päätoimittajana toimii Kauneus & Terveys -lehden päätoimittaja Titta Kiuru. “On ilo päästä tekemään terveyslehteä laajalle kohderyhmälle. Omasta ja perheen terveydestä huolehtiminen on lähimmäisenrakkautta parhaimmillaan”, hän sanoo.

“Terveyslehtimarkkina on kiinnostava, ja meillä on jo valmiiksi vankkaa tämän aihealueen osaamista talossa”, sanoo A-lehdet Oy:n julkaisujohtaja Anne Lyytikäinen-Palmroth. “Naistenlehtemme käsittelevät näitä aiheita yhä enemmän omilla sivuillaan, ja aihe on yhä kasvavassa määrin lukijoidemme suosikki. Koko perheen terveys -lehdellä vastaamme tässä ajassa olevaan megatrendiin”.

Koko perheen terveys -niminen lehti julkaistaan kerran.