KTM Hans Edin on nimitetty Nelonen Median liiketoimintajohtajaksi ja Sanoma Entertainmentin johtoryhmän jäseneksi 28.10.2008 alkaen. Hän on toiminut aiemmin Nelonen Median markkinointijohtajana.

“Aloitan uudessa tehtävässä innostunein mielin. Kanavien määrä kasvaa jatkossa edelleen, ja kilpailu katsojien ajasta kovenee. Nelonen Mediassa on osaamista ja tekemisen intoa luoda sähköisiä kokonaisratkaisuja, joilla kasvatamme osuuttamme sähköisten medioiden käytöstä ja mainosmarkkinoista. Panostamme niin televisioon, radioon kuin onlineen”, Edin painottaa.

Nykyinen Nelonen Median liiketoimintajohtaja Juha-Pekka Louhelainen jättää yhtiön.

“Louhelaisen vetämänä Nelosesta on kehittynyt Suomen kolmanneksi suurin mainosmedia mainosmyynnillä mitattuna. Nelonen Media on laajentunut aidosti monikanavaiseksi mediataloksi. Se on hieno saavutus. Uskon, että Hans Edinin johdolla Nelonen Media vahvistaa muuttuvassa toimintaympäristössä asemaansa edelleen”, toteaa Sanoma Entertainmentin toimitusjohtaja Anu Nissinen.