Perfecto on osa Suomen suurinta markkinoinnin ja markkinointiviestinnän yritysryhmää SEKiä, jonka pääomistaja Salomaa Yhtiöt on. SEK on viime vuosina investoinut viestintä- ja konsultointiosaamisen kasvattamiseen. Yhtiöryhmän asiakkaat etsivät entistä useammin ratkaisuja ulkoisten ja sisäisten lupaustensa kiteyttämiseen ja lunastamiseen. Erityisesti sisäisen viestinnän ja henkilöstövalmennusten merkitys on korostunut viime vuosina.

Salomaa Yhtiöt omisti Perfectosta aiemmin 20 %. Nyt Perfecton partnerit, jotka kaikki työskentelevät yhtiössä, myyvät yhtiöstä 31 % lisää.

”Perfecton menestys, nopea kasvu ja korkea asiakastyytyväisyys ovat hyviä todisteita siitä, että investointimme viestinnän liikkeenjohdon konsultointiin oli oikea strateginen askel koko SEKille. Perfecton osaamisalueet täydentävät erinomaisesti SEKin muuta palvelutarjontaa”, Salomaa Yhtiöiden toimitusjohtaja Mirjami Mäkinen sanoo.

Perfecto on vuonna 2004 perustettu liikkeenjohdon konsulttitoimisto, joka parantaa asiakkaittensa myyntiä ja tehostaa heidän toimintaansa viestinnän keinoin. Käytännössä tämä tarkoittaa mm. sisäisten toimintatapojen kehittämistä ja muuttamista, myyntiviestinnän ja sisäisen viestinnän tehostamista sekä monipuolisia valmennuksia kuten vaikuttamis-, esimies- ja alaistaitojen kehittämistä.