Keskisuomalainen Oyj:n painoyhtiö Lehtisepät Oy ja Viestilehdet Oy ovat sopineet Suomen toiseksi luetuimman tilattavan päivälehden, Maaseudun Tulevaisuudenpainamisesta. Maaseudun Tulevaisuuden lukijamäärä on kasvanut viimeisen neljän
vuoden aikana 15 prosentilla 332 000 lukijaan.

Uusi kolmivuotinen sopimus koskee Maaseudun Tulevaisuus-, Maaseudun Tulevaisuuden Metsänomistaja-, Suomalainen Maaseutu – ja Kantri-lehtiä.

”Olemme kokeneet vuonna 2005 käynnistyneen yhteistyömme Keskisuomalainen Oyj:n kanssa erittäin tulokselliseksi ja molempia osapuolia hyödyttäväksi. Sopivan painoaikataulun ja monipuolisten liitteistysmahdollisuuksien ohella jakelun
toimivuus on meille aivan ratkaisevan tärkeätä, koska Maaseudun Tulevaisuutta jaetaan lähes kaikkiin Suomen postinumeroihin. Tämän vuoksi päätimme uuden kilpailutuksen jälkeen jatkaa yhteistyötämme Keskisuomalainen Oyj:n kanssa. Olemme viime vuosina panostaneet paljon kaikkien kustantamiemme lehtien sisällö sekä ulkoasun kehittämiseen. Vaadimme tällöin myös painoyhteistyökumppaniltamme paljon. Sopimuksen jatkaminen on luottamuksenosoitus Lehtisepät Oy:n henkilöstölle”, toteaa Viestilehdet Oy:n toimitusjohtaja Heikki Laurinen.