-Wreck-a-Movie on palvelu, joka pyrkii luomaan aidon yhteisön -ei elokuvan katsomisen vaan sen tekemisen ympärille. Se haluaa aktivoida katsojakuntansa osallistumaan, luomaan, ehdottamaan ja tekemään vapaaehtoistyötä. Wreck-a-Movie on ratkaisu, jossa pieni elokuvan tuottaja käyttää hyväkseen internetin vahvinta ominaisuutta, nopeaa vuorovaikutteisuutta ja kykyä muodostaa uusia yhteisöitä.
Tästä syystä Wreck-a-Movie on tiennäyttäjä kaikille luoville ja
kulttuuriyhteisöille, toteaa päätuomari Apunen perusteluissaan.

MindTrek Grand Prix -kilpailuun ilmoittautui 24 tuotetta ja konseptia. Pääpalkintosumma on 20 008 Eur, palkinnon rahoittajana toimii Tampereen kaupunki.

Paras Langaton Tampere -palvelu voittajaksi JoikuSpot

Paras Langaton Tampere – kilpailussa etsittiin parasta langattomiin
lähiverkkoihin liittyvää palveluideaa, palvelukonseptia tai jo toteutettua palvelua. Yhdeksästä kilpailutyöstä tuomaristo päätti myöntää pääpalkinnon 10 000 Eur Joikusoft Oy:n JoikuSpot -palvelulle.

-JoikuSpot on innovatiivinen tapa hyödyntää langattomia verkkoja.
Palvelulla on selkeät rahassa mitattavissa olevat asiakashyödyt ja se omaa merkittävät liiketoimintamahdollisuudet. Palvelu on jo lanseerattu ja sen ilmaisversiota on ladattu jo yli 200.000 kappaletta, toteaa tuomaristo perusteluissaan.

Lisäksi myönnettiin Langaton Tampere kannustuslisä 5000 Eur Juha Tiensyrjän idealle Tapahtuma- ja palvelusuosittelijaksi. Tuomariston sanojen mukaan se on innovatiivinen ja käyttäjilleen hyödyllinen, vasta ideavaiheessaan oleva palvelu, jonka tuomaristo haluaisi nähdä toteutuvan.