Helsingin Sanomien HS.fi-verkkopalvelu ja Welho ovat julkaisseet yhteisen TvNyt.fi-palvelun, joka tarjoaa TV-ohjelmatiedot yli sadalta kanavalta.

Helsingin Sanomien HS.fi-verkkopalvelun ja Welhon yhteinen TvNyt.fi-ohjelmaopas helpottaa televisionkatsojan elämää tarjoamalla useita käteviä toimintoja ohjelmatietojen löytämisen avuksi.

Käyttäjä pystyy helposti yhdellä silmäyksellä näkemään kaikkien meneillään olevien ohjelmien tiedot digiboksista tutulla tavalla, ja tarjonnasta voi myös poimia oman kiinnostuksen mukaiset ohjelmat, kuten esimerkiksi urheilun tai lastenohjelmat. Käyttäjä voi suodattaa näkymäänsä myös vaikkapa kaikki ilmaiskanavat kerralla tai hakea ohjelmatiedot näkyviin kanavapaketeittain – tarjolla ovat kaikki Welhon verkossa tilattavat maksu-tv-paketit.

TvNyt.fi-palvelun ohjelmatiedot ovat samat, jotka näkyvät Welhon verkossa käytettävien digiboksien sähköisessä ohjelmaoppaassa. TvNyt.fi:ssä julkaistavat ohjelmatiedot esitetään siinä muodossa kuin ne saadaan tv-kanavilta. Useimpien kanavien ohjelmatiedot ovat palvelussa tarjolla tällä hetkellä noin viikoksi eteenpäin.

TvNyt.fi toimii osana HS.fi:n verkkopalvelua ja lisäksi ohjelmaopas julkaistaan jatkossa erillisenä liitteenä Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä. Palvelua pääsee käyttämään myös Welhon verkkosivuilta. Teknisestä toteutuksesta vastaa Welho ja mediamyynnistä Helsingin Sanomat.

www.tvnyt.fi