Bob Helsinki ryhtyy tekemään mainontaa Aku Ankalle Suomessa.
Sanoma Magazinesin Aku Ankka on 324 100 kappaleen levikillään Suomen suurin maksullinen viikkolehti.

Aku Ankka -lehtiperheeseen kuuluvat Aku Ankan lisäksi
Aku Ankka Ekstra, Roope-setä -lehti ja Iines.

“Akulla menee paremmin kuin koskaan. Siksi meistä oli nyt hyvä aika haastaa itsemme pohtimaan miten takaamme vastaavan menestyksen myös jatkossa. Brändin on inhimillistä mutta usein myös vaarallista jäädä toistamaan onnistumisformaattia. Luotamme Bobin tuovan uudenlaista virtaa ajatteluumme”, kertoo kustantaja Pirjo Valtanen Sanoma Magazines Finland Oy:stä.

“Mahtavaa päästä tekemään töitä brändin kanssa, joka ei jätä ketään kylmäksi. Samalla tiedämme, että työstä ei tule helppoa, sillä Aku Ankan levikki on ennätyskorkealla ja toisaalta uudet sukupolvet ja kuluttajaryhmät täytyy osata kohdata yhä useammassa kanavassa”, toimitusjohtaja Mika Sarimo toteaa.

Aku Ankka-tiimissä työskentelevät Bobissa copyt Antti Einiö ja Petri Pesonen, AD Kimmo Kivilahti, strategiajohtaja Ville Ailio ja toimitusjohtaja Mika Sarimo.