Miltton avasi Helsingin Kaisaniemeen viestintätoiminnan uuden ulottuvuuden PR-Hotellin, The Milttonin. Tarkoituksena on antaa toimittajille ja suurelle yleisölle tiedon lisäksi elämyksellinen kokemus. The Miltton on uudenlainen kuluttaja- ja yritystapahtumien keskus, jossa erilaiset brändit kohtaavat suuren yleisön – ja toisensa.

PR-Hotellin ensimmäinen elämyskonsepti on HILLSTREET 8 – Entertainment Studio, jossa tarjotaan viihde-elektroniikan ja pelaamisen elämyksiä. Jouluun asti avoinna olevan viihdemaailman jälkeen PR-hotelliin avautuu hyvinvointiin ja terveyteen keskittyvä lifestyle-maailma.

PR-hotelli The Miltton sijaitsee 1880-luvulla rakennetussa talossa aivan Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Vuorikatu 8, jossa toimi aikaisemmin legendaarinen matkustajakoti Mekka.

“Nyt PR-hotelli on asiakkaittemme ”Mekka”, brändien kohtaamispaikka eli eräänlainen showroomin toinen sukupolvi. Halusimme saada aikaiseksi luovan ympäristön, jossa asiakkaittemme brändit kohtaavat kiinnostavalla tavalla median, kuluttajat ja yhteistyökumppanit. Vastaavia ei tietääksemme ole muualla maailmalla”, toteaa Milttonin toimitusjohtaja Mathias Järnström.

Ensimmäiset PR-hotellin asukkaat ovat elämysteollisuuden huippubrändit Electronics Arts, LG Electronics, Playstation, Nintendo ja Xbox. Hotellin ensimmäiseen kerrokseen rakennettu Hillstreet 8 – Entertainment Studio tarjoaa innovatiiviset kodinomaiset tilat, joissa on mahdollista viettää aikaa pelaamalla joko yksin tai isommalla porukalla. Tilan muita yhteistyökumppaneita ovat Taffel, Vallila, Zocca, TuntoDesign, Fatboy, Ekobo, iittala ja Olvi.

“Innostuimme oitis PR-hotellin konseptista ja lähdimme kehittämään uudenlaista viihdekeskusta. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Suomen eturivin viihdealan brändit on saatu saman katon alle. Lopputulos ilahdutti meitä itseämmekin, ”legendaarisesta loukosta” kuoriutui unelmien olohuonekompleksi, joka yhdistää kaikki elektronisen viihteen lajit. Peliä ja vekotinta löytyy joka makuun”, Electronic Arts Finland Oy:n markkinointipäällikkö Jere Saarela kehaisee.

PR-hotellissa on maanantaisin avoimet ovet, jolloin esimerkiksi musiikkiluokat voivat tulla tutustumaan pelialan yritysten musiikkiaiheisiin peleihin. Muina viikonpäivinä sekä Miltton että PR-hotellin eri asiakasyritykset järjestävät toimittajille ja muille sidosryhmille erilaisia teematapahtumia.