Disney julkaisee 10. lokakuuta Aristokatit-DVD:n ja lanseeraa samalla uuden lehden, DVD Insiderin. DVD Insider ilmestyy sekä verkossa että perinteisenä paperimuotoisena lehtenä.

DVD Insideria jaetaan syksyllä 2008 samassa kotelossa useiden DVD-elokuvien kanssa, ensimmäisenä Aristokatit. Painettu lehti tuodaan markkinoille neljässä maassa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa, ja sen painos on noin 850 000 kappaletta.

Disney panostaa nyt uusiin medioihin, joista interaktiivinen verkkolehti on eräs esimerkki. Verkkolehteä päivitetään säännöllisesti, ja se sisältää haastattelujen, kilpailujen ja puuhatehtävien lisäksi myös elokuvaklippejä ja liikkuvaa kuvaa.

Tulevaisuudessa Disney toivoo voivansa siirtyä paperiformaatista
kokonaan verkkomuotoiseen formaattiin.

Verkkolehti majailee osoitteessa www.dvdinsider.fi. Paperinen DVD Insider painetaan FSC-sertifioidulle paperille. FSC (Forest Stewardship Council) on ainoa vastuullisesti hoidetuille metsille myönnettävä ympäristömerkintä, jonka maailman johtavat ympäristöjärjestöt hyväksyvät.