Parhaat mainokset tuo Suomeen Kärkimedia, joka on Cannes Lionsin virallinen edustaja.

Näyttelyssä on esillä parhaimmisto sarjoista Printti, Ulkomainonta, Media, Promo sekä Design, joka oli tänä vuonna ensimmäistä kertaa mainosfestivaalien kilpailusarjana. Palkitut työt on tehty eri puolilla maailmaa. Suomesta osallistui Cannes Lionsiin tänä vuonna 206 työtä, joista yksikään ei yltänyt Leijonille. Suomi sai seitsemän shorttilistausta, jotka ovat nähtävissä osoitteessa http://www.canneslions.fi/.

”Cannes Lions -näyttely antaa ainutlaatuisen läpileikkauksen maailman parhaasta mainonnasta. Palkittu mainonta on tutkitusti myös kaupallisesti toimivinta, joten näyttely on varmasti hyödyksi kaikille markkinointipäättäjille. Suurelle yleisölle näyttely tarjoaa mielenkiintoisen näkökulman mainonnan ja siten myös populaarikulttuurin uusimpiin virtauksiin”, Kärkimedian brändijohtaja Marja Isokangas-Huiko sanoo.

Näyttely on avoinna arkisin kello 7-22 ja viikonloppuisin kello 9-22.