Stieg Larssonin Millenium-trilogian ensimmäinen osa Miehet jotka vihaavat naisia, sekä toinen osa Tyttö joka leikki tulella pitivät kärkisijat Pokkarilistalla.

Elokuun uutuus Liza Marklundin Elinkautinen sijoittui kovimpana nousijana listan sijalle 3. Miika Nousiaisen hulvaton esikoisteos Vadelmavenepakolainen pysyi listan 4. sijalla. Kestosuosikin, Juha Vuorisen, Kristianin teinivuodet jatkaa listan sijalla 5.

Anne Holtin uutuusdekkari Presidentin salaisuus nousi listan sijalle 6. Leena Landerin Käsky saavutti uutuutena listan sijan 7. Kirjan pohjalta tehty, Aku Louhimiehen ohjaama, elokuva on nyt teattereissa.

Takaisin listalle kapusi jälleen Khaled Hosseinin Leijapoika sijalle 8. Heinäkuun uutuuksista Donna Leonin Verikivet säilyi listan toiseksi viimeisellä sijalla. Pitkään Pokkarilistalla pysytellyt Cecelia Ahern piti paikkansa sijalla 10. koskettavalla teoksellaan P.S. Rakastan sinua.

ELOKUU TOP10

1 Larsson, Stieg Miehet jotka vihaavat naisia
2 Larsson, Stieg Tyttö joka leikki tulella
3 Marklund, Liza Elinkautinen
4 Nousiainen, Miika Vadelmavenepakolainen
5 Vuorinen, Juha Kristianin teinivuodet
6 Holt, Anne Presidentin salaisuus
7 Lander, Leena Käsky
8 Hosseini, Khaled Leijapoika
9 Leon, Donna Verikivet
10 Ahern, Cecelia P.S. Rakastan sinua