TV Viisi lähettää suorana myös muut Suomen A-maajoukkueen MM-karsintaottelut, joista seuraavana nähdään Suomi-Azerbaidzhan 11.10. Kaiken kaikkiaan TV Viisi esittää kymmenen koti- ja vierasottelua, sekä A-maajoukkueen maaottelut ja mahdolliset jatkokarsinnat.

TV Viiden syksyssä viihdettä, draamaa ja elokuvia

Jalkapallon MM-karsintaotteluiden lisäksi TV Viisi tarjoaa viihdettä päivittäin klo 20.00–23.00. Syksyn ohjelmistoon kuuluu eurooppalaisia ja amerikkalaisia sarjoja, elokuvia, dokumentaarisia ohjelmia ja tosi-tv-sarjoja. Vuoden 2009 alusta TV Viiden ohjelmisto laajenee kuusituntiseksi (18.00-00.00).

TV Viiden näkyvyys

TV Viiden näkyvyysalue kattaa 90 prosenttia Suomen antenni- ja kaapelitalouksista.

TV Viiden lähetykset esitetään The Voice/TV Viisi -kanavalla klo 20.00-23.00. Kanava lähetetään DVB-T –verkon, eli maanpäällisen digi-tv –verkon kanavanippu C:ssä. Osoitteessa HYPERLINK “http://www.digitv.fi” t ”_blank”www.digitv.fi voi käydä katsomassa lisää tietoa kanavanippu C:n näkyvyysalueista Suomessa. Lisätietoa kaapelidigijakelusta saat paikalliselta kaapelioperaattoriltasi tai osoitteesta: HYPERLINK “http://www.kaapelitelevisio.fi” t ”_blank”www.kaapelitelevisio.fi.