Suosikki-lehti ja Plaza.fi:n musiikkiin ja elokuviin keskittyvä viihdeosio Kaista avaavat yhteisen netti-tv:n osoitteessa www.suosikki.tv. Suosikin ja Kaistan ilmainen netti-tv-palvelu avataan virallisesti 9. syyskuuta, ja 10. syyskuuta Suosikki.tv esittää yksinoikeudella Anna Abreun uuden videon Vinegar.

Suosikki.tv pitää sisällään toimitettuja videoita musiikin, elokuvien, television ja ilmiöiden maailmasta.

“Suosikki.tv:n perusrunkona tulevat olemaan artisti- ja tähtihaastattelut, joita tuotamme yhdessä Plaza.fi:n Kaista-palvelun kanssa. Uusia videoita palveluun syötetään 3 – 5 videon viikkotahdilla”, Suosikin päätoimittaja Ville Kormilainen kertoo.
Suosikki.tv:n sisältöä ovat tulevaisuudessa myös Anna Abreun videon ensiesityksen tapaiset erikoislähetykset. Suosikin ja Kaistan runkosivujen kävijämäärien pohjalta laskettu tavoite Suosikki.tv:n kävijämääräksi on 40 000 – 50 000 viikoittaista vierailijaa.

“Kesällä Kaista teki kaikkien aikojen kävijäennätyksensä Walter de Campin kuvaaman Rocktähden suudelma -videon myötä. Helena Lindgrenin suudelma toi Kaistalle huikeat 70 000 kävijää yhdessä viikossa. Tämä oli mielestäni hyvä osoitus siitä, miten mielenkiintoiset videot keräävät hyvin kävijöitä ja voivat rikastaa sekä Suosikin että Kaistan tarjontaa”, toteaa Kaistan tuottaja Tatu Junni.

www.suosikki.tv