Kenneth Lindforsilla on vahva tausta markkinoinnin strategisessa suunnittelussa ja johtamisessa ja erityisesti digitaalisessa markkinoinnissa.

Kenneth Lindfors on viimeisten kymmenen vuoden aikana hankkinut vankan kokemuksen kansainvälisten yritysten markkinoinnin strategisesta suunnittelusta ja johtamisesta. Hän on työurallaan perehtynyt erityisesti digitaaliseen markkinointiin.

Viimeksi Lindfors on johtanut Trainers’ Housen Performance Marketing –liiketoimintayksikköä. Tätä ennen hän toimi Satama Interactiven asiakkuusjohtajana vastaten muun muassa Nokian ja SOK:n asiakkuuksista. Lindfors oli konsultointiin ja tutkimukseen keskittyneen ja myöhemmin Sataman omistukseen päätyneen Heimo Consultingin perustajajäsen ja toinen pääomistaja.

”Markkinointiviestinnän maailma läpikäy merkittäviä muutoksia, jotka liittyvät kiinteästi digitaalisen markkinoinnin läpimurtoon. Vahvan ja vaikuttavan taustan erityisesti tällä saralla omaavan Kenneth Lindforsin valinta Publicis Helsingin toimitusjohtajaksi osoittaa, että haluamme pysytellä tiukasti näiden muutosten aallonharjalla”, kommentoi uuden toimitusjohtajan valintaa Publiciksen pohjoismaisista toiminnoista vastaava johtaja Patrick Tepfers. Hän on toiminut myös Publicis Helsingin väliaikaisena toimitusjohtajana toukokuusta lähtien.

Publicis Helsinki lukeutuu Suomen suurimpiin mainostoimistoihin. Yrityksen kuluvan vuoden tammi-kesäkuun liikevoitto kasvoi 59%, 0,76 miljoonaan euroon ja myyntikate 6,7%, 4,7 miljoonaan euroon edellisvuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Vuonna 2007 yrityksen myyntikate oli 8,4 miljoonaa euroa. Työntekijöitä Publicis Helsingissä on reilut 100.