Uusien lehtien sisältö rikastuttaa entisestään monipuolista aikakauslehtitarjontaa. Joukossa on kaksi asiakaslehteä, yksi ammattilehti, kolme lapsille suunnattua lehteä, kaksi sarjakuvalehteä sekä useita erilaisia harrastelehtiä (esimerkiksi elokuviin, iskelmämusiikkiin, autojen tuunaukseen tai kuntosaliharjoitteluun liittyen).

Uudet lehdet ovat Blood Ceremony, Canal+, Divaani, Elle, Energia ja ympäristö, GEO, High School Musical, Iskelmä-lehti, KaksPlus Perhe, Klassikot, Littlest Pet Shop, LXRY magazine, Overture Magazine, Playhouse Disney, ProBody, Sinä Osaat Magnum, Tatuointi, Viisas Raha, Viivi & Wagner, World of Warcraft sekä You – Keho ja Mieli tasapainossa.

Viime vuodet ovat olleet vilkasta aikaa aikakauslehtimarkkinoilla. Vuosina 2005–2007 lanseerattiin 83 uutta lehteä. Nyt on jo ylitetty viime vuoden uusien lehtien kokonaismäärä, joka oli 19.

Luettelo uusista lehdistä