Uusiin huippuleffoihin kuuluvat mm. Denzel Washingtonin tähdittämä American Gangster ja Cate Blanchettin Elisabet: Kultainen aikakausi (NBC Universal) sekä Tom Cruisen, Robert Redfordin ja Meryl Streepin roolittama Lions for Lambs (United Artists).

-Uudet sopimukset ovat SF Anytimelle suuri harppaus eteenpäin, kertoo SF Anytimen toimitusjohtaja Jonas Dahllöf. MGM:llä ja NBC Universalilla on erittäin laaja valikoima laatuelokuvia, ja odotamme hartaasti myös tulevia uutuuksia.

Uudet sopimukset mukaan lukien SF Anytimen elokuvavalikoima kattaa loppuvuodesta 2000 elokuvaa, jotka ovat vuokrattavissa osoitteesta www.sfanytime.com ja saatavilla myös palveluntarjoajien (esim. Elisa TV) kautta.

SF Anytime on osa SF-konsernia, ja sillä on jo entuudestaan sopimukset Warner Brothersin, Walt Disney Picturesin ja 20th Century Foxin kanssa. Sopimukset NBC Universalin ja MGM:n kanssa vahvistavat SF Anytimen asemaa Pohjoismaiden johtavana video on demand -toimijana.

Lisäksi SF Anytime on pidentänyt sopimuskauttaan Regency Picturesin kanssa nelivuotiseksi. Tämä sopimus kattaa tulevat vuokraensi-illat kuten Alvin ja pikkuoravat, Jumper ja Street Kings.