Uudella organisaatiolla on yli tuhat työntekijää neljässä maassa.

Edita toimii kolmella liiketoiminta-alueella, jotka ovat markkinoinnin ja viestinnän tuotantopalveluihin keskittynyt Marketing Services, graafiseen tuotantoon ja jakeluun erikoistunut Print & Distribution ja tietokustantamiseen keskittyvä Publishing. Editan kotimarkkinat ovat Suomi ja Ruotsi, ja yhtiöllä on myös markkinoinnin ohjausjärjestelmiin erikoistunut tuotantoyhtiö Intian Bangaloressa.

Citat tarjoaa integroituja, monikanavaisia markkinointiviestinnän palveluja. Se tuottaa muun muassa kampanjamateriaaleja, esitteitä, verkkosivuja, asiakaslehtiä, korkealuokkaista kuvankäsittelyä ja streamingiä. Edita on ollut näiden markkinointiviestinnän palvelujen tuottaja 90-luvulta alkaen.

Citat Groupin toimitusjohtaja Dan Sehlberg jatkaa tehtävässään sekä tulee vastaamaan Edita-konsernissa koko markkinointiviestinnän tuotantopalvelujen liiketoiminta-alueesta.