Pokeriyhteisö Pokerisivut.com saa rinnalleen Pokerisivut-lehden. Uusi Pokerisivut-lehti on yhdistelmä pokeria ja nostattavaa elämäntapaa.

Acacom Media Oy alkaa julkaista syyskuusta lähtien Suomen ensimmäistä tyylikkääseen elämään keskittyvää pokerilehteä: Pokerisivut-lehti tekee tuntuvia korotuksia sekä pelipöydässä että sen ulkopuolella.

”Sisältö ei ole pelkkää pokeria, vaan lähtökohtana on ennen kaikkea pelaajien elämäntapa. Panostamme kursailemattomaan kuvakerrontaan ja laadukkaisiin tarinoihin”, päätoimittaja Sanna Wikström linjaa.

Lehden toimituspäälliköksi on kiinnitetty tunnettu pokeritoimittaja Tero Salonen.

Pokerisivut tunnetaan ennestään Suomen suurimpana ja Pohjoismaiden toiseksi suurimpana pokerinpelaajien nettiyhteisönä. Pokerisivut-lehti tekee kiinteää sisällöllistä yhteistyötä sekä Pokerisivut.com-nettisivuston että Bluff Magazinen kanssa.

Lehden sisältöä tuottavat maailmanluokan pokeriammattilaiset, kuten Juha Helppi, Ilari Sahamies ja Ville Wahlbeck. Myös julkisuudesta tunnetut pokerikasvot saavat äänensä kuuluviin.

Pokerisivut-lehden asiantuntijoina ja neuvonantajina toimivat useita pokeriohjelmia tehtailleet Jasper Pääkkönen ja Markus Selin.

Ensimmäinen Pokerisivut on lehtihyllyissä 4. syyskuuta, ilmestyy tänä vuonna kaksi kertaa ja vuodesta 2009 eteenpäin kuusi kertaa vuodessa.

Acacom Media on lanseerannut tänä vuonna kaksi uutta lehteä: kehoon ja mieleen keskittyvän You-lehden ja kevyen musiikin klassikon Iskelmän. Lisäksi Acacom Media kustantaa Painonvartijat-lehteä sekä pariakymmentä asiakaslehteä.