viestintää sekä konsultoida DNA:n yritysviestintää.

GCI muun muassa suunnitteli huhtikuussa uudistetun dna-brändin sisäisen viestinnän kampanjan tuomaan uudistumisen iloa asiakkaiden lisäksi myös yrityksen yli 1000 työntekijälle.

”Meidät vakuutti GCI:n tausta uudenlaisten viestinnän keinojen, kuten markkinointi-PR:n ja yhteiskuntavastuullisen viestinnän osaajana. DNA on nopean kasvun vaiheessa, mihin tarvitaan myös viestinnän kaikkien eri osa-alueiden tukea”, kertoo viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck DNA:lta.

DNA on tullut tutuksi puhuttelevasta mainonnastaan. Jatkossa DNA haluaa nostaa puheenaiheita myös viestinnällisin keinoin.

”DNA:n viestinnän tekeminen on kiinnostavassa ja kiitollisessa vaiheessa. Vahvan kasvun lisäksi DNA on tehnyt pitkään hyvää työtä asiakassuhteiden hoidossa ja saanut työn tuloksena asiakastutkimusten mukaan Suomen tyytyväisimmät operaattoriasiakkaat. DNA:n 3G-verkkoa rakennetaan historiallisella vauhdilla ja verkon kuuluvuus parantuu entisestään. Viestinnän sisältö on siis kunnossa, meidän tehtävämme on auttaa monipuolisen keinovalikoiman osalta”, toteaa GCI:n toimitusjohtaja Jaana Aho.

GCI Finland on kansainvälisen viestintätoimistoketju GCI:n suomalaisyksikkö. Ketjulla on 60 toimistoa 45 eri maassa. Viestintätoimisto GCI kuuluu Suomen suurimpaan markkinointiviestinnän ja viestinnän yritysryhmittymä SEKiin.