Läntinen toimii tällä hetkellä Kultajousi Oy:n b-to-b liiketoiminnasta vastaavana johtajana ja hän aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään 1.10.2008. Alma Media Lehdentekijät on osa Alma Media -konserniin kuuluvaa Kauppalehti-ryhmää. Läntinen raportoi tehtävässään Kauppalehti-ryhmän johtajalle Juha-Petri Loimovuorelle.

“Asiakasmedia on kasvava toimiala ja Lehdentekijät on alallaan hyvässä markkina-asemassa. Tavoitteemme jatkossa on selkeä markkinajohtajuus ja kannattava liiketoiminta”, Petri Läntinen toteaa.

Alma Media Lehdentekijät Oy on Suomen suurimpia asiakasmediataloja. Ryhmään kuuluvat asiakaslehtiä tuottava ja kustantava Alma Media Lehdentekijät Oy sekä mediamyyntiin ja <>markkinointiin keskittynyt Suomen Business Viestintä Oy. Lehdentekijät-ryhmän liikevaihto vuonna 2007 oli noin 14 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä noin 70. Lehdentekijöillä on tuotettavanaan yli 50 säännöllisesti ilmestyvää asiakas ja sidosryhmälehteä. Lehdentekijät on osa Alma Median Kauppalehti-ryhmää.