Markkinointiviestinnän toimistojen liiton toimitusjohtaja Markus Leikola kertoo Mediaviikolle, että MTL Palvelut Oy:n hallitus ja Ari Halttunen ovat sopineet Halttusen toimitusjohtajuuden päättymisestä yhdessä sovituin järjestelyin. Osapuolet ovat sopineet, etteivät ne kommentoi asiaa tarkemmin.

Samassa yhteydessä MTL:n toimitusjohtaja Markus Leikola on nimitetty oman toimen ohella myös MTL-Palvelut Oy:n toimitusjohtajaksi, jota tehtävää Leikola hoitaa toistaiseksi. MTL-Palvelut Oy:n kehittäminen jatkuu aiemmin hyväksytyn suunnitelman mukaisesti. Osana suunnitelmaa Maine-lehden konsepti ja ulkoasu uudistuu kesätauon jälkeen lehden elokuun numerossa. Lehden vastaanotto kohderyhmässä on ollut hyvä, Leikola toteaa.

Ari Halttunen on toiminut johtotehtävissä media-alalla muun muassa Radio Cityssä, Sävelradiossa, Nöjesguidenissa ja toimitusjohtajana perustamassaan Ovi-lehdessä.