Veijola aloittaa tehtävässään elokuun alussa. Heikki Veijola siirtyy Adsekiin mainostoimisto Publicis Helsinki Oy:n johtotehtävistä. Veijola kuului Publicis Helsinki Oy:n johtoryhmään, ja hänen vastuulleen kuului asiakkuusjohto- ja esimiestehtäviä. Aiemmin Veijola on vastannut Tele2 -operaattorin markkinoinnista Suomessa sekä toiminut tuotepäällikkönä Hartwallilla.

Adsek on Tampereella ja Helsingissä toimiva mainostoimisto, joka työllistää viisikymmentä markkinointiviestinnän ammattilaista. Adsekin ydinosaamista on markkinoinnin ja markkinointiviestinnän suunnittelun lisäksi pakkaussuunnittelu ja asiakassuhdemarkkinointi. Adsek hoitaa muun muassa kansainvälistymisen kautta kasvua hakevien yritysten brändejä. Adsekilla on vahvaa osaamista myös lääketoimialalta sekä merkittävistä julkissektorin markkinointihankkeista.