Itse festivaalin virallisessa ohjelmistossa esitetään kolme suomalaista elokuvaa: Katariina Lillqvistin Uralin perhonen on mukana lyhytelokuvien kilpailusarjassa, Sanna Vilmusenahon Varjoleikki on valittu opiskelijoiden lopputyöelokuville tarkoitettuun kilpailuun ja Hannu Lajusen ja Tomi Riionheimon Tango Finlandia esitetään kilpailun ulkopuolisessa lyhytelokuvien sarjassa.

Annecyn animaatioelokuvafestivaali on alan tärkein tapahtuma Euroopassa. Sen päivämäärät ovat tänä vuonna 9.–14. kesäkuuta. Festivaalin yhteydessä, 11.–13. kesäkuuta, järjestettävä MIFA-market on animaatioalan ammattilaisten verkostoitumis- ja myyntitapahtuma.

MIFA-marketiin osallistuvat Finnanimation-nimikkeen alla tänä vuonna seuraavat yhtiöt ja yhdistykset: Animaation apupyörä, Anima Boutique, Anima Vitae, Elokuvaosuuskunta Camera Cagliostro, Epidem ZOT, Fake Graphics, Filmkompaniet, MRP Matila Röhr Productions, Nick Dorra Production ja Undo.

Suomalaisen animaatioelokuvan esittäytyminen MIFA-marketissa on osa 100% Finlande -kulttuurikautta Ranskassa. Projekti on saanut tukea AVEKilta ja Suomen elokuvasäätiöltä.