Brändien suunnittelutoimisto Win & Win Advertising & Design on perustanut viestintätoimisto Win & Win Communications Oy:n. Viestintäpalvelut laajentavat yrityksen markkinointiviestinnän palvelutarjontaa ja painopiste tulee olemaan brändiä rakentavassa viestinnässä. Win & Win Communications Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Tarja Parkkila.

Viestintätoimiston perustamisella Win & Win Advertising & Design laajentaa palvelutarjontaansa. Mainostoimisto- ja designpalvelujen lisäksi asiakas saa saman katon alta monipuoliset viestinnän palvelut.

“Lähdimme täydentämään tarjontaamme vastataksemme asiakkaidemme laajenevaan palvelutarpeeseen. Nyt pystymme tarjoamaan asiakkaillemme palveluihimme nivoutuvia viestinnän asiantuntijapalveluita”, korostaa Win & Win Advertising & Design Oy:n toimitusjohtaja Terhi Lönnberg.

Win & Win Communications Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty YTM Tarja Parkkila, joka aiemmin toimi viestintäkonsulttina ja toimitusjohtajana omistamassaan yrityksessä. Parkkilalla on takanaan pitkä kokemus viestinnän eri tehtävistä. Win & Win Communicationsin asiakkaita ovat muun muassa Finnmatkat ja Aikakausmedia.

“Viestintäpalveluidemme painopiste on brändiä rakentavassa viestinnässä sekä PR:ssä. Mielestämme brändiä rakentava viestintä luo vahvaa pohjaa onnistuneelle mainonnalle ja markkinoinnille”, toteaa toimitusjohtaja Tarja Parkkila.

Asiakkaina Win & Win Advertising & Design Oy:llä on mm. Nestle / Valiojäätelö, Fazer, Saarioinen, UPM Kymmene Bonvesta, MySQL. Suunnittelutoimisto työllistää tällä hetkellä kahdeksan henkeä, ja vahvuutta ollaan uusien asiakkuuksien myötä kasvattamassa.

“Brändinrakennuksessa ajattelemme aina ensisijaisesti kuluttajaa tai vastaanottajaa. Hän on mielestämme brändin todellinen omistaja. Haluamme huolehtia asiakkaittemme brändistä kaikissa kosketuskohdissa”, painottaa Win & Win Advertising & Design Oy:n suunnittelujohtaja Renne Angelvuo.