MTV Oy:n uusien maksu-tv-kanavien MTV3 AVAn ja MTV3 Sarjan kanavat tulevat satelliittitalouksiin Viasatin kautta 22.5 alkaen. MTV Oy ja Viasat Finland Oy ovat sopineet satelliittijakelusta yksinoikeudella.

Jo aiemmin Viasatin satelliittijakelussa olleiden MTV3 MAX -, MTV3 Fakta -, Sub Leffa -, Sub Juniori -kanavien lisäksi myös uudet MTV3 AVA – ja MTV3 Sarja -kanavat ovat saatavilla satelliitin kautta. 1.3.2008 startanneet kanavat ovat olleet aiemmin vain kaapelijakelussa.

Kanavien seuraamiseksi satelliitissa tarvitaan Viasat-tilaus, lautasantenni sekä satelliittivastaanotin. MTV3 Scifi ei kuulu sopimuksen piiriin.

MTV3 MAX, MTV3 Fakta, Sub Leffa ja Sub Juniori näkyvät kaikissa jakeluteissä (antenni, kaapeli ja satelliitti). MTV3 AVA ja MTV3 Sarja ovat saatavilla kaapeli- ja satelliittitalouksiin. MTV3 Scifi -kanava on saatavissa vain kaapelitalouksille.