Timo Suokon ero astui voimaan 13. toukokuuta. Väliaikaisesti yrityksen toimitusjohtajana toimii Publiciksen pohjoismaisista toiminnoista vastaava johtaja Patrick Tepfers.

Timo Suokko seurasi Publicis Helsinkiä neljä vuotta luotsannutta J-P Rautamaata, joka keväällä ilmoitti päätöksestään siirtyä sivuun toimitusjohtajan tehtävistä. Suokko on toiminut mainonnan ja markkinoinnin eri tehtävissä yli 20 vuotta, joista viimeiset neljä “vapaan ajattelijan statuksella”.

Publicis Helsinki lukeutuu Suomen suurimpiin mainostoimistoihin. Yrityksen myyntikate oli vuonna 2007 8,4 miljoonaa euroa ja se työllistää reilut 100 työntekijää. Publicis Helsingin alkuvuoden tuloskehitys on ollut positiivinen ja vuoden ensimmäisen neljänneksen myyntikate kasvoi edellisvuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna.

Vuonna 2006 toimiston myyntikate oli 9,8 miljoonaa euroa.