Raumalla ilmestyvä Länsi-Suomi siirtyy nettijulkaisemisessaan Anygraafin ePlannerohjelmiston käyttöön.

“ePlannerin valintaan vaikutti aiempi yhteistyö Anygraafin kanssa”, toteaa atk-päällikkö Antti Valavuo. Länsi-Suomi käyttää Anygraafin Doris-toimitusjärjestelmää. Lisäksi ePlanner sopii Valavuon mukaan hyvin Länsi-Suomen toimintatapoihin.

Anygraafin Doris ePlanner on lehden sähköisen sisällön sekä palveluiden suunnittelu-, toteutus- ja hallintajärjestelmä, joka on integroitu muihin Anygraafin ohjelmistoihin. Tämä mahdollistaa saumattoman yhteistyön ohjelmistojen välillä sekä muun muassa automatisoinnin useisiin toistuviin toimintoihin.

Sanomalehti Länsi-Suomi on Rauman talousalueen oma, sitoutumaton äänenkannattaja. Seitsenpäiväisen Länsi-Suomen levikki on 16712 kpl (2006). Sanomalehti Länsi-Suomen julkaiseminen perustuu alan viimeisimmän tekniikan hyödyntämiseen. Lehti on toiminut vuodesta 1905 alkaen.

www.lansi-suomi.fi