Digitaalinen yritysviestintä tarjoaa uusia ja monipuolisia mahdollisuuksia yrityskuvan kehittämiseen. Verkon kautta tapahtuva markkinointi ja tiedotus on yhä olennaisempaa yrityksen menestymiselle. Yritysviestinnän asiantuntijoille järjestetään 1. huhtikuuta Helsingin Graniittitalossa digitaalisen yritysviestinnän päivä, jossa esitellään alan trendejä ja työkaluja.
Tilaisuudessa myös VTT:n asiantuntija esittelee tulevaisuuden näkymiä mobiilikanavan käytöstä yritysviestinnässä.

”Internet-pohjainen yritysviestintä on nyt jokaisen halukkaan käytettävissä, koska ratkaisut ja työkalut ovat kehittyneet web-pohjaisina helppokäyttöisiksi”, toimitusjohtaja Samuli Tursas Koodiviidakko Oy:stä kertoo.

Koodiviidakko on erikoistunut internet-pohjaisten yritysviestintäratkaisujen ohjelmistosuunnitteluun ja tuotteistamiseen. Ohjelmistosuunnittelun ammattimaisuus ja viestinnän tarpeiden tunteminen ovat asiakkaan kannalta hyvä yhdistelmä, Tursas sanoo.

Sähköpostiviestintä on tällä hetkellä kovassa kasvussa. Yritykset ovat huomanneet sähköpostin edut sekä uusasiakashankinnassa että ulkoisessa ja sisäisessä tiedotuksessa tietyille vakiintuneille kohderyhmille. Laatu on noussut uutiskirjeiden huomioarvon tavoittelussa ehkä tärkeimmäksi asiaksi.

Yritykset voivat itse tai viestintäalan ammattilaisen kanssa laatia sisällön sähköiseen uutiskirjeeseen ja seurata viestin tehoa ja toimivuutta raportoinnin avulla. Kirjeen pystyy lähettämään ammattimaisesti suunnitelluilla työkaluilla, joilla vältetään viestin ohjautuminen esimerkiksi roskapostiksi. Tehokkaimpia ja vaivattomimpia ratkaisuja ovat nettipohjaiset sovellukset, joiden käyttämiseen riittävät tietokoneen tuntemisen perustaidot.

Älykästä uutisseurantaa omatoimisille tiedon käyttäjille

Uutiset ovat siirtyneet verkkoon. Sen vuoksi uutisten seurantaa kannattaa tehdä verkkosivuilta. ”On turhaa enää ostaa kalliita konsultteja muotoilemaan löydettyjä uutisia, jotka jokainen tarvitsija voi itse käden käänteessä saada käyttöönsä verkkomedian seurantaan erikoistuneesta palvelusta. Tiedon jatkokäyttöön ja analysointiin tehdyt työkalut tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia jokaiselle omatoimiselle tiedottajalle”, toimitusjohtaja Jussi Vasala Webnewsmonitor.com –verkkomedian seurannasta kertoo.

Digitaalisen yritysviestinnän päivän järjestävät Webnewsmonitor.com/News Engine Oy, Koodiviidakko Oy. ja Mediaviikko.fi

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ilmoittautudu täällä

Digitaalisen yritysviestinnän päivän ohjelma

Tiistaina 1. huhtikuuta 2008

Graniittitalon Neuvottelukeskus, Jaakonkatu 3, 2 krs, Helsinki

Vapaa pääsy. Ennakkoilmoittautuminen 27.3. mennessä: Ilmoittaudu

13:00 Avaussanat.

Digitaalisen viestinnän trendit ja menetelmät yritysviestinnässä.
Yhteiskuntatiet.maisteri Paavo Vasala
Senior Research Fellow, Society for New Communications Research, USA, Palo Alto

13:15 Viidakkotuotteet yritysviestinnässä.
Toimitusjohtaja Samuli Tursas, Koodiviidakko Oy.

13:45 Uutisseuranta ja verkkomedia.
Webnewsmonitor.com.
Toimitusjohtaja Jussi Vasala, News Engine Oy.

14:00 Sähköpostimarkkinoinnin keinot
Toimitusjohtaja Samuli Tursas, Koodiviidakko Oy

14:15 Mobiilin tulevaisuuden huomioiminen verkkosivustoissa.
KTM Pasi Pussinen, Software Intelligence Team, VTT

14:30 Keskustelua, demoja, kevyttä purtavaa ja virvokkeita

17:00 Tilaisuus päättyy

Ammattimaiset workshopit avoimia koko iltapäivän ennakkoon ilmoittautuneille.
Kummassakin workshopissa alustajina alan asiantuntijat.

13:00 – 17:00 Workshop 1: Web-markkinointi, Jade-kabinetti

Web-markkinoinnin ratkaisujen toteutus.
Web-sivustojen julkaisujärjestelmä.
Sähköiset uutiskirjeet

13:00-17:00 Workshop 2:Uutisseurannan ja markkinatiedon hankinta webistä tehokkaasti, Opaali-kabinetti.

Lisätietoja:
Samuli Tursas
Koodiviidakko Oy
040 5135890
samuli.tursas@viidakko.fi

Jussi Vasala
Webnewsmonitor.com
040 5565737
jussi.vasala@webnewsmonitor.com